Un fost goalkeeper al Stelei vrea să-i rezolve problemele: ”Am auzit că are nevoie de portar”



 

**VIDEO** Un fost goalkeeper al Stelei vrea să-i rezolve problemele: ”Am auzit că are nevoie de portar”

Plecarea lui Arlauskis de la Steaua a lăsat echipa campioană cu o problemă nerezolvată între buturi. Niță și Cojocaru nu reușesc să umple golul lăsat de lituanian, plecat la Watford, în prima ligă engleză, iar roș-albaștrii au văzut în cele două amicale jucate în Austria că necesitatea unui goalkeeper de valoare este una reală.

Cojocaru a greșit la golul lui Legia Varșovia, în remiza, 1-1, cu polonezii, la fel cum a făcut și cu Austria Klagenfurt, 4-5, în primul amical jucat pe pământ austriac, meci în care a greșit și Niță, în prima repriză, în care a primit trei goluri în zece minute.

În aceste condiții, Steaua e în căutarea unui portar de valoare, care să-i asigure liniștea în meciurile dificile din cupele europene. Până acum, însă, nu a rezolvat această problemă. Unul din foștii goalkeeperi din Ghencea se oferă, însă, să revină la campioana României.

”Am amintiri plăcute la Steaua. E o echipă cu jucători buni, era o atmosferă foarte bună acolo. Din păcate, nu am avut șansa să joc și am plecat. Steaua e o echipă importantă și fotbalul românesc la fel.

Știu că Steaua și-a schimbat antrenorul și am auzit că-și caută portar. Poate acum aș avea mai multe șanse să joc”, s-a autoinvitat Martin Bogatinov la Steaua.

Goalkeeperul macedonean a fost în lotul Stelei în returul sezonului 2013/2014, dar nu a apucat să joace niciun meci, înainte de a se despărți de roș-albaștri. Apoi, a plecat în Cipru, la Ermis, de unde a ajuns la Neftci Baku, în Azerbaidjan.

Martin Bogatinov este născut pe 26 aprilie 1986, la Kratovo, şi a debutat în fotbal la FK Sileks, de unde a plecat la FK Cementarnica 55, iar apoi a ajuns la FK Vardar Skopje. În Macedonia a mai evoluat pentru FK Teteks și FK Rabotnicki. A urmat transferul din 2011 la Karpaty Lvov.

Palmaresul său cuprinde două Cupe ale Macedoniei, cu FK Vardar (2007) şi FK Teteks (2010). Pe plan individual, a fost declarat jucătorul anului în prima ligă macedoneană, în 2010. A adunat 15 selecţii la naţionala Macedoniei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑