Kapetanos este pe făraş la CFR Cluj



Pantelis Kapetanos nu a fost oprit în lot de tehnicianul Mircea Rednic pentru partida cu ACS Poli Timişoara, deşi este apt de joc, dar "Puriul" spune că este o decizie pur tehnică.

"Nu e o decizie legată de faptul că aş fi nemulţumit de randamentul lui de la Botoşani. Pur şi simplu trebuie să dau şi altora şanse, să-i văd pe toţi la lucru. Vor fi cinci jucători noi în lot, faţă de cei de la meciul cu Botoşani. Voiculeţ, Djokovici sau Maah vor intra în primii 18", a explicat Mircea Rednic.

Cu toate acestea, se pare că grecul de 30 de ani va pleca. Salariul mare, 20.000 de euro pe lună, plus faptul că Rednic şi-a adus atacanţi, pe Ogbu şi Tade, fac din Kapetanos abia a treia opţiune în ofensivă, astfel încât clujenii vor să scape de el.

Mainz făcuse, la un moment dat, o ofertă pentru grec, dar desele accidentări ale acestuia i-au făcut pe nemţi să se retragă. La fel s-a întâmplat cu ceilalţi peţitori, din liga a doua germană şi din Grecia, care au abandonat pista Kapetanos după ce au aflat că atacantul de 30 de ani a suferit 11 operaţii în carieră.

În acest moment, CFR este deschisă la orice ofertă primită pentru atacantul grec, astfel încât plecarea acestuia este iminentă.

Rednic anunță cinci schimbări 

CFR a început sezonul cu un egal, 0-0 în deplasare la Botoşani şi Mircea Rednic va face schimbări majore în primul 11:

"Venim după un eșec, așa îl consider, nu vorbim de rezultat, vorbim de evoluție. Avem o datorie față de suporteri, față de patron, față ne noi înșine. Cel mai important este să câștigăm. Dupa meciul cu Botoșani am decis că patru jucători care au fost în lista de 18 nu vor mai fi pentru acest meci. Alți patru vor intra în echipă, cinci nume noi vor fi în primii 18"

CFR Cluj în meciul cu FC Botoșani: Felgueiras - Velayos, Cadu, Piccolo, Edimar - Deac, Obiora, Sepsi, Fl. Costea - Rui Pedro, Tade.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑