Ratarea serii în Europa League



Multe rezultate surprinzătoare s-au înregistrat în manșa a doua a turului II preliminar din UEFA Europa League, dar cea mai mare ratare a avut loc în meciul Siroki Brijeg (Bosnia) - Irtysh Pavlodar (Kazahstan).

Oaspeții au reușit să câștige meciul tur cu 3-2, dar au cedat în manșa a doua cu 2-0, astfel că Siroki Brijeg s-a calificat mai departe, cu scorul de 4-3 la general. Singurele goluri ale meciului au fost marcate de Jese (20) și Ivankovic (76), dar oaspeții au avut o șansă imensă de gol în prelungiri.

La o minge centrată din partea stângă, două rezerve au atacat balonul în fața portarului Bilobrk. Mai întâi, Begalyn a șutat pe lângă minge, care a ajuns în picioarele lui Shabalin. Nici colegul lui Begalyn n-a fost mai norocos, șutând peste, spre stupoarea colegilor săi. Oricum, golul nu ar fi contat decât pentru statistică, de vreme ce un 2-1 tot pe gazde le-ar fi trimis în turul următor, grație golurilor din deplasare. 

Bosniacii au respirat ușurați după această ratare și s-au calificat în cele din urmă mai departe, urmând să dea piept în turul următor cu italienii de la Udinese.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑