Etapă spectaculoasă în Mondialul de Motocross. Romain Febvre a avut o evoluţie de invidiat



Foto: sport.idnes.cz

Romain Febvre a câştigat a 13-a etapă a Campionatului Mondial de Motocross, după ce a avut o evoluţie de invidiat în competiţia din Cehia. Francezul a rămas lider în clasamentul general. 

Romain Febvre a câştigat prima manşă a etapei a 13-a din Mondialul de Motocross. Francezul a terminat cu un avantaj de zece secunde faţă de rusul Evghenii Bobrîşev. Tot în prima manşă, podiumul a fost completat de belgianul Clement Desalle.

În manşa secundă s-a impus la fel Romain Febvre. Acesta a reuşit să-i învingă şi de această dată pe Bobrîşev şi Desalle. Competiţia din Cehia nu a fost lipsită de accidente. Un pilot a căzut în timpul cursei şi a fost nevoit să abandoneze.

Romain Febvre a rămas lider în clasamentul general, iar Gautier Paulin este pe doi, având cu 88 de puncte mai puţine decât sportivul din Hexagon. Antonio Cairoli, campionul mondial în exerciţiu, ocupă locul trei la general.

Tot în Cehia, pe acelaşi circuit, s-a desfăşurat şi etapa Mondialului de Motocross la feminin. Concursul a fost câştigat de Nancy Van de Ven din Olanda, iar podiumul a fost completat de franţuzoaica Livia Lancelot şi italianca Kiara Fontanesi.

Următoarea etapă a Mondialului de Motocross va avea loc pe 2 august, în Belgia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑