Probleme pentru Steaua cu o zi înainte de meciul cu Legia Varşovia din play-offul Ligii Campionilor



027 августа 2013

 

20.08.2013 22:17

Antrenorul Laurenţiu Reghechamp l-a exclus de la antrenament pe Iasmin Latovlevici. Asta pentru că fundaşul a petrecut mai mult timp în sala de forţă şi a întârziat la şedinţa de pregătire. Partida Steaua-Legia va fi transmisa maine seara de Canal 3 de la ora 21 si 45 de minute.

Nu este linişte la Steaua cu doar o zi înaintea meciului tur dintre Steaua şi Legia. La antrenamentul oficial înaintea confruntării cu polonezii, Iasmin Latovlevici a fost scos din antrenament. Antrenorul Laurenţiu Reghechamp i-a făcut semn fundaşului să meargă la vestiare.


Există însă şi veşti bune pentru Steaua. Chiricheş, Georgievski şi Tătăruşanu s-au pregătit normal şi vor fi titulari cu Legia. Steaua s-a calificat de fiecară dată în grupele Ligii Campionilor cînd era cap de serie. Partida de la Bucureşti va fi arbitrată de italianul Nicola Rizzoli, cel care a condus la centru finala din sezonul trecut dintre Bayern şi Borussia. Meciul Steaua - Legia va avea loc mâine de la ora 21 şi 45 de minute şi va fi transmis de Canal 3.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑