Bomba in campionatul Angliei. Manchester City, invinsa de o grupare noupromovata



027 августа 2013

 

Bomba in campionatul Angliei. Bogatii de la Manchester City au fost invinsi de o grupare noupromovata. In Spania, Barcelona s-a chinuit cu Malaga, iar in Franta, Paris Saint Germain a reusit prima victorie.


Dupa debutul excelent in noul sezon din Premier League, prin victoria cu Newcastle,  Manchester City a cedat surprinzator cu 2 la 3 in fata noupromovatei Cardiff City. Toate golurile au fost marcate in repriza secunda. Dzeko a deschis scorul pentru Manchester, dar galezii au revenit si au punctat de trei ori, prin islandezul Gunnarsson, iar Campbell a reusit dubla.


Manchester City a redus din diferenta in prelungiri, prin golul marcat de Negredo, dar echipa lui Pellegrini nu a mai putut evita infrangerea. Intr-o alta partida disputata  in Premier League, Tottenham Londra a dispus la limita cu 1 la 0 de formatia Swansea. Singurul gol a fost marcat in urma unui penalty.

 

In Spania, campioana Barcelona s-a chinuit in deplasare cu Malaga. Extraterestrii au invins cu 1 la 0, gratie golului de exceptie al lui Adriano. In schimb intr-un alt meci Atletico Madrid s-a distrat cu formatia Rayo Vallecano pe care a demolat-o cu un zdrobitor 5 la 0. Raul Garcia de doua ori, Arda Turan, Diego Costa si Thiago au fost cei care au inscris.


In Franta, campioana Paris Saint Germain a reusit in sfarsit sa obtina prima victorie, dupa doua etape in care a remizat. PSG a invins-o cu 2 la 1 in deplasare pe Nantes, dupa golurile lui Cavani si Lavezzi.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑