Marc Marquez face senzatie la Moto GP. E primul pilot debutant care a reusit asta



027 августа 2013

 

Spaniolul Marc Marquez face senzatie la Moto GP. Ibericul a castigat Marele Premiu al Cehiei si a devenit primul pilot debutant care reuseste sa castige cinci curse in sezonul de debut.


Britanicul Cal Crutchlow a plecat din pole position in Marele Premiu al Cehiei la Moto GP, dar nu a rezistat presiunii si a fost rapid depasit de pilotul echipei Yamaha, Jorge Lorenzo. Instalat in fruntea cursei, Lorenzo a incercat sa se distanteze de urmaritorii sai, dar Mark Marquez a facut o cursa senzationala si cu 6 tururi inainte de final a reusit sa-l depaseasca pe compatriotul sau.


Marquez a pilotat fara greseala si a trecut primul linia de sosire, fiind urmat de Dani Pedrosa care a reusit si el, cu doua tururi inainte de final, sa treaca de Lorenzo.

 

Multiplul campion mondial, italianul Valentino Rossi, a incheiat competitia pe locul patru. Cu aceasta victorie, a cincea a sezonului si a patra consecutiva, Marc Marquez s-a distantat in fruntea clasamentului general la 26 de puncte fata de Pedrosa si la 44 de puncte fata de Lorenzo. 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑