„Platina”, Chişinău a cedat la loviturile de pedeapsă în faţa clubului „Stalinîe lisî”, Magnitogorsk în finala „Cupei Vladimir Krutov”



027 августа 2013

 

„Stalinîe lisî” au cucerit prima „Cupă Vladimir Krutov”. În finala turneului internaţional desfăşurat la Tiraspol, hocheiştii ruşi au trecut de „Platina”, Chişinău. Deţinătoarea trofeului a fost desemnată în urma loviturilor de pedeapsă de după meci.

În timpul regulamentar şi cel suplimentar al partidei nu a fost desemnată învingătoarea turneului. Cele două echipe au marcat câte două goluri fiecare. Numai după loviturile de pedeapsă a învins echipa „Stalinîe lisî”, Magnitogorsk. Golul decisiv a fost înscris de Daniil Bikbulatov. „Cupa Vladimir Krutov” a plecat în Rusia. Hocheiştii de la „Platina” nu s-a întristat mult după această înfrânegere.

„Cupa Vladimir Krutov” a constituit ultima etapă de pregătire a echipei „Platina” pentru campionatul ligii de hochei pentru tineret din Rusia.

Pe 6 septembrie „Platina” va debuta în noul campionat al Ligii din Rusia împotriva echipei „Baltica”, Lituania şi va susţine două meciuri. Clubul din capitală va susţine primul meci pe teren propriu pe 18 septembrie la Tiraspol în compania echipei „Zelenograd”, Moscova.

ALEXANDRU BOTNARI, VITALIE MOISEI PENTRU COTIDIAN
 

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑