Taekwondiştii naţionalei Moldovei de cadeţi au cucerit o medalie la campionatul Europei



027 августа 2013

 

Taekwondiştii naţionalei Moldovei de cadeţi au cucerit o medalie la campionatul Europei. Alexandru Lupua a obţinut argintul la categoria de greutate de peste 65 de kilograme. Moldova a fost reprezentată la competiţia continentală de la Bucureşti de 12 sportivi.

40 de suporteri vor susţine naţionala Moldovei de fotbal la meciul din deplasare din preliminariile campionatului mondial împotriva Angliei. Aceste date au fost făcute publice de federaţia naţională. Fiecare doritor de a urmări pe 6 septembrie întâlnirea de pe legendarul stadion Uembli trebuie să cheltuie 500 de euro.

Cei mai buni tenismeni moldovei şi-au îmbunătăţit situaţia în ratingul internaţional. Radu Albot şi Maxim Dubarenco au urcat pe locurile 199 şi respectiv 384. În ratingul feminin Anastasia Vdovenco a coborât cu 5 poziţii şi se află pe locul 761.

Handbaliştii de la „Olimpus” au ocupat locul 4 între 5 echipe la turneul internaţional din Polonia. În cele 4 meciuri echipa noastră a înregistrat două înfrângeri, o victorie şi o remiză. Cel mai bun golgheter al competiţie a devenit Artiom Juravliov de la „Olimpus”, care a marcat 23 de goluri. Următorul turneu cu participarea clubului din capitală va deveni „Cupa Independenţei Moldovei”. Pentru principalul trofeu vor lupta „Olimpus”, Universitatea de la Tiraspol, „Vaslui”, România şi „Portovik”, Ucraina.

ALEXANDRU BOTNARI PENTRU COTIDIAN

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑