Dinu 'Vamă' dezvăluie tratamentul preferențial de care are parte Tembo la Astra



027 августа 2013

 

></p><p>Conflictul dintre zambianul Tembo și conducerea Astrei este departe de a se încheia. Dinu Gheorghe l-a atacat și el pe jucătorul african, după ce Tembo a mărturisit că la Astra șefii nu sunt profesioniști, fotbalistul fiind deranjat de reacția lui Ioan Niculae, care i-a cerut să plece de la echipă, după înfrângerea cu Petrolul.</p><p><em><strong>, a declarat Dinu Gheorghe, la "Fotbal Club", pe Digi Sport 1.

Dinu Gheorghe susține că Tembo nu va juca în returul cu Maccabi Haifa, transmis joi, de la ora 19:00 ÎN DIRECT la Digi Sport 1, el urmând să nu facă parte din lot nici în următoarele meciuri din Liga I.

"Tembo a fost tratat cu respect, poate este cel mai bun jucător din lotul Astrei. Avem nevoie de el, dar trebuie să se supună regulilor, să respecte colectivul, să se prezinte la program. Dacă el nu înțelege asta, iată că s-a umplut paharul. A venit la pregătire cu 15 zile întârziere, într-o perioadă de acumulare, asta înseamnă caracter? Indiferent de ce se va întâmpla, Tembo nu va mai juca prea curând la Astra", a mai spus Dinu Gheorghe.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑