Manchester United şi Chelsea s-au despărţit la egalitate în derby-ul celei de-a doua etape din Premier League



027 августа 2013

 

Manchester United şi Chelsea s-au despărţit la egalitate în derby-ul celei de-a doua etape din Premier League, scor 0-0. Astfel "aristocraţii" au rămas lideri, având cu un meci mai mult disputat. David Moyes şi Jose Mourinho au rămas ambii mulţumiţi de prestaţia elevilor săi.

Meciul cu United a fost ultimul antrenament pentru Chelsea înainte de Supercupa Europei, unde echipa lui Mourinho urmează să o întâlnească pe deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, Bayern Munchen. Tehnicianul portughez crede că remiza obţinută în meciul cu "diavolii" lui David Moyes a fost un rezultat corect.

"Cred că a fost un punct obţinut cinstit, nimeni nu a meritat să piardă şi nici una dintre echipe nu a fost mai bună decât alta. Cred că a fost un punct meritat de ambele echipe", a declarat antrenorul Chelsea, Jose Mourinho.

Mourinho a lăudat mult prestaţia lui Wayne Rooney, pe care şi-l doreşte în echipă. "El a fost fantastic. Şi acum dacă el îşi doreşte să plece de la United, el trebuie să spună acest lucru. Sau dacă va decide acum că nu mai vrea să plece, e problema lui. Dar eu îl laud, pentru că a fost fantastic şi a făcut un meci extraordinar", a adăugat Mourinho.

Manchester United va juca în etapa a treia cu Liverpool, pe 1 septembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑