Meciuri de foc în grupele Ligii Campionilor. Lista echipelor care se vor duela după tragerea la sorţi



027 августа 2015
Foto: pureskyclub.com

Meciuri de foc în grupele Ligii Campionilor. În urma tragerii de la Monaco, grupa morţii este considerată cea din care fac parte Juventus, Manchester City, Sevilla și Borussia Monchengladbach. Deținătoarea trofeului, Barcelona va juca într-o grupă cu Bayer Leverkusen, AS Roma și BATE Borisov.

 width=

Cea mai titrată echipă din Liga Campionilor, Real Madrid a fost repartizată în grupa A la tragerea la sorți. Galacticii vor juca împotriva lui Paris Saint-Germain, Șahtar Donețk și Malmo din Suedia. Astfel, starul lui PSG, Zlatan Ibrahimovic va evolua împotriva echipei la care s-a lansat în fotbal.

Manchester United va juca în grupa B, alături de PSV Eindhoven, ȚSKA Moscova și Wolfsburg.

Grupa C este considerată cea mai echilibrată. Din aceasta fac parte Benfica Lisabona, Atletico Madrid, Galatasaray și debutanta FC Astana.

În grupa morții va juca finalista din sezonul trecut, Juventus Torino, vicecampioana Angliei, Manchester City, câștigătoarea Ligii Europei, Sevilla, dar și Borussia Monchengladbach.

Deținătoarea trofeului, Barcelona face parte din grupa E, alături de Bayer Leverkusen, AS Roma și BATE Borisov.

Bayern Munchen și Arsenal sunt principalele favorite ale grupei F din care mai fac parte Olympiakos Pireu și Dinamo Zagreb.

Chelsea Londra a avut noroc la tragerea la sorți. Echipa pregătită de Jose Mourinho va juca într-o grupă cu FC Porto, Dinamo Kiev și Maccabi Tel-Aviv.

În grupa H vor juca Zenit Sankt-Petersburg, Valencia, Lyon și Gent.

Meciurile primei etape din faza grupelor vor avea loc pe 15 și 16 septembrie. În cadrul ceremoniei de la Monaco, UEFA a desemnat cel mai bun jucător al sezonului trecut în Europa. Marele premiu i-a revenit lui Lionel Messi de la Barcelona.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑