Meci dificil pentru Arsenal Londra. Pe cine vor întâlni "tutunarii" în eternul derby londonez



027 сентября 2014
foto: ebihoreanul.ro

Meci dificil pentru Arsenal Londra în etapa a şasea din Premier League. "Tunarii", care au avut un debut slab în acest sezon, atât în campionat, cât şi în Liga Campionilor, vor întâlni Tottenham în eternul derby londonez.

Arsenal a suferit doar şase înfrângeri în 43 de meciuri cu Tottenham de când Arsene Wenger este antrenorul formaţiei de pe Emirates. Chiar dacă echipa sa porneşte cu prima şansă în această partidă, tehnicianul francez este destul de îngrijorat.

De partea cealaltă, echipa pregătită de Mauricio Pochettino vine după o înfrângere la limită, suferită etapa trecută cu West Bromwich, chiar pe White Hart Lane.

"Tottenham a avut mereu o echipă bună, iar dacă Arsenal va reuşi să se impună în acest meci şi va urca în topul clasamentului, atunci va fi mai uşor pentru noi în lupta pentru titlu", a menţionat antrenorul de la Arsenal Londra, Arsena Wenger.

Meciul dintre Arsenal şi Tottenham se va disputa în această seară, de la ora 19.30. Într-o altă partidă din această rundă, campioana Manchester City va juca în deplasare cu Hull City.

"Ştiu că este un derby foarte important şi dificil. Este la fel de important atât pentru noi ca echipă, cât şi pentru suporteri. Este un derby în care trebuie să fim cât mai concentraţi, să avem o evoluţie cât  mai bună şi să fim cât mai agresivi în timpul meciului, pentru a fi peste adversar şi a obţine victoria", a declarat antrenorul Tottenham, Mauricio Pocettino.

Tot în această etapă, de la ora 17.00, Manchester United va întâlni pe Old Trafford, West Ham, Chelsea va juca cu Aston Villa, Swansea va face deplasarea pentru meciul cu Sunderland, Southampton va primi vizita formaţiei Queens Park Rangers, iar Crystal Palace va întâlni Leicester.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑