Chelsea-Man. City 2-1. Rivala Stelei câștigă norocos, în prelungiri, la o gafă uriașă



027 октября 2013

></p><p><strong><em>, au titrat ziarele online din Anglia, după ce Chelsea a învins-o pe Manchester City cu 2-1, în etapa a 9-a a campionatului.

Golul decisiv a venit abia în prelungiri, de la Fernando Torres, care a speculat o gafă imensă comisă de "cetățenii" Nastasic și Hart, care nu s-au înțeles la o minge ajunsă în marginea careului. Balonul s-a scurs spre poarta goala, de unde Torres a îndeplinit formalitatea. 

CLICK AICI PENTRU A VEDEA REZUMATUL VIDEO PARTIDEI

Meciul dintre Chelsea și City a fost unul extrem de tacticizat, ambele jucând cu teama că orice punct pierdut ar putea cântări decisiv în lupta pentru titlu. Fără căpitanul Kompany, accidentat, Pellegrini a improvizat cu un ax central al defensivei format din Demichelis și Nastasic.

Asta s-a văzut, pentru că Chelsea a fost mai incisivă și a ratat o ocazie monumentală prin Torres, care n-a reușit să-l bată pe Hart din poziție ideală. Același Torres a lovit și bara în jocul cu City, dar a oferit pasa decisivă la primul gol al meciului.

Scorul a fost deschis de Schurrle, în minutul 33, când neamțul a finalizat simplu, din patru metri, dar City a egalat după pauză (49), cu un șut necurțător din marginea careului, al lui Aguero, care s-a oprit în vinclu. Pe final, echipa lui Pantilimon (doar rezervă pe Stamford Bridge) s-a mulțumit cu punctul, dar Chelsea a fost echipa mai norocoasă.

În minutul 90, o gravă eroare de comunicare între portarul Joe Hart și fundașul Matija Nastasic le-a oferit gazdelor victoria pe tavă. Nastasic părea că nu va avea probleme în a degaja mingea speculativă aruncată spre careul advers de Willian, dar acesta a ales o pasă înapoi, exact în momentul în care Hart ieșea spre degajare!

Mingea l-a ocolit pe Hart, s-a îndreptat spre plasă, iar oportunistul Torres a finalizat în poarta goală, aruncându-l pe Jose Mourinho în brațele extazului. 15-12 a fost, după fluierul final, raportul șuturilor spre poartă, în favoarea lui City.

41.000 de spectatori s-au aflat în tribune, iar rezultatul o urcă pe Chelsea pe locul 2 în clasament, cu 20 de puncte, tot atât câte a strâns și Liverpool. Lider e Arsenal, cu 22, iar Manceaster City e doar pe locul 7, cu 16 puncte acumulate.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑