Sevilla - Villarreal 2-1, după un final dramatic: toate golurile s-au marcat după minutul 80!



027 октября 2014

 

Sevilla a egalat liderul Barcelona în clasament după victoria dramatică din partida cu Villarreal, scor 3-1. În minutul 80, scorul era alb și meciul se îndrepta spre remiză!

Deoulofeu a fost foarte aproape să înscrie din corner (21), iar Beto a intervenit excelent de două ori în aceeași fază: la lovitura liberă a lui Trigueros, apoi la șutul lui Uche (43). Scorul a rămas neschimbat până în minutul 80, când Vieto a marcat din pasa lui Cani.

Denis Suarez a reușit să restabilească egalitatea 9 minute mai târziu (89). A fost primul gol marcat pentru Sevilla de jucătorul împrumutat de la Barcelona.

În al treilea minut de prelungiri, Giovani dos Santos l-a faultat în careu pe Tremoulinas, iar Bacca a adus victoria gazdelor din 11 metri (93) și trei puncte vitale.

Columbianul a ajuns la a 7-a reușită a sezonului, iar Sevilla este pe locul doi în clasament, despărțită doar de golaveraj de Barcelona.

Sevilla (4-4-2): Beto - Coke, Pareja, Daniel Carrico, Tremoulinas - Deulofeu (61 Aleix Vidal), Krychowiak, M'Bia (82 M'Bia), Denis Suarez - Bacca, Gameiro (74 Aspas). Antrenor: U. Emery

Villarreal (4-4-2): Asenjo - Mario Gaspar, Gabriel, Victor Ruiz, Jaume - Moi Gomez (63 Jonathan), Trigueros, Bruno, Cheryshev (79 Cani) - Dos Santos, Uche (66 Vietto). Antrenor: Marcelino


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑