Pilotul argentinian Jose Maria Lopez este noul campion mondial de turisme



027 октября 2014
Foto: meltyxtrem.fr

Jose Maria Lopez este noul campion mondial de turisme. Argentinianul şi-a asigurat titlul cu o etapă înainte de final, impunându-se la Suzuka în prima cursă din penultima etapă a Mindialului.

Jose Maria Lopez a devenit al doilea pilot argentinian care a câștigat titlul de campion mondial de Turisme după legenda Formulei 1, Juan Manuel Fangio în 1957.

Lopez şi-a asigurat primul titlu mondial din carieră după ce a câştigat prima cursă din penultima etapă a sezonului, care s-a desfăşurat în Japonia. Tom Chilton a terminat pe locul doi prima cursă de la Suzuka, fiind urmat de Sebastien Loeb, multiplul campion mondial la raliuri.

Cursa a doua a fost câştigată de Gabriele Tarquini. Acesta a fost urmat de Dusan Borkovic şi Norbert Michelisz. Lopez s-a clasat pe locul şase, iar Loeb cu o poziţie mai jos. Ultimul este pe locul trei în clasamentul general şi în ultima etapă va lupta cu Ivan Muller pentru poziţia a doua.

Campionatul Mondial de Turisme se va încheia cu celebra cursă de pe circuitul stradal de la Macau, în perioada 13-16 noiembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑