Steaua cere demisia CCA și pedepsirea lui N’Doye, care a ironizat campioana după meciul de la Târgu Mureș



027 октября 2014

 

Steaua cere **demisia CCA** și pedepsirea lui N’Doye, care a ironizat campioana după meciul de la Târgu Mureș

Doi jucători accidentați grav fără ca agresorii să fie eliminați, un cartonaș roșu nejustificat și o lovitură de pedeapsă neacordată, acestea sunt capetele de acuzare la adresa arbitrului Istvan Kovacs, din partea Stelei, după înfrângerea de la Tg Mureș. Campioana vrea nu doar pedepsirea acestuia, ci și demisia Comisiei Centrale de Arbitri. În plus, cere sancționarea lui Ousmane N’Doye pentru “bășcălie ieftină”!

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, președintele Stelei, Valeriu Argăseală, a vorbit despre prestația lui Istvan Kovacs, sugerând că acesta n-ar fi trebuit să arbitreze meciul de la Târgu Mureș:

“Nu Kovacs ca persoană are vina cea mai mare. Vina e că a putut să facă așa ceva în campionatul României, crezând probabil că e intangibil. El credea că nu i se întâmplă nimic. Au mai fost meciuri pe care noi le-am semnalat în urma cărora el n-a pățit nimic. Și a crezut că încă un meci nu va avea urmări asupra carierei lui de arbitru.

Atunci când Istvan Kovacs arbitrează Steaua, are o problemă Steaua. Adică ori ia bătaie, ori are jucători accidentați. Când se permitea recuzarea de arbitri, el era recuzat, pentru că el greșea permanent când arbitra Steaua.”

Argăseală a dezvăluit că marți clubul său va depune un memoriu în care cere demisia Comisiei Centrale a Arbitrilor. Mai mult, oficialul stelist solicită suspendarea lui Ousmane N’Doye, pentru declarațiile de după meci:

”Dacă în teren s-a întâmplat ce s-a întâmplat pentru că a fost tolerată violența, este de neacceptat ca după joc să i se permită unui jucător care în timpul jocului călcase pe cap un adversar, pe Keșeru, este vorba de N’Doye, să facă acea bășcălie ieftină la adresa clubului Steaua. Jucătorii ar trebui să fie modele inclusiv în afara terenului și lucrurile astea trebuie sancționate.

Noi finalizăm un memoriu în care cerem sancționarea și a lui Mureșan, și a lui Ndoye, și a arbitrului și a Comisiei de Arbitri. Cerem demisia conducerii Comisiei de Arbitri. Erau în cunoștință de cauză de atitudinea pe care domnul Kovacs Istavn a avut-o în meciurile cu Steaua. Existau precedente care să-i facă să nu-l mai delege la acest joc.”

VIDEO CU DECLARAȚIILE LUI N’DOYE

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑