Nationala Moldovei under-17 a inceput cu o remiza preliminariile EURO 2017, 1 la 1 cu Ucraina - VIDEO



027 октября 2015

Nationala Moldovei de fotbal de pana la 17 ani a inceput cu o remiza aventura in preliminariile catre EURO 2017. Ieri, elevii lui Vadim Boret au incheiat la egalitate primul meci din grupe, 1 la 1 in fata Ucrainei. Doar primele doua formatii din grupa se califica in turul secund, Moldova urmand sa mai joace cu Bosnia si Estonia.

 

Avantajata pentru ca joaca mini-turneul de calificare pe teren propriu, ieri selectionata Moldovei de pana la 17 ani, a demonstrat un joc bun in fata Ucrainei. In partida de la Orhei, tricolorii au deschis primii scorul, in minutul 21 prin capitanul Vitalie Damascan. 

Imediat ucrainenii au fortat egalarea si au reusit sa inscrie o bijuterie de gol. Iaroslav Deda l-a executat cu un sut din afara careului pe portarul nostru Cristian Apostolachi. 

In continuare Ucraina a dominat si a avut cele mai periculoase ocazii. Goalkeeperul nostru a aparat insa bine si meciul s-a incheiat la egalitate, 1 la 1, ambele formatii acumuland cate un punct. 


Vadim BORET, ANTRENOR MOLDOVA U-17 
Turneul se desfăşoară la noi acasă şi avem o responsabilitate şi mai mare. Scopul este de a încheia grupa pe unul din primele doua locuri şi de a ne califica în runda următoare.” 


Lidera grupei dupa 1 etapa este selectionata Bosniei, cea care tot ieri, in partida de la Vadul lui Voda, a trecut cu 2 la 1 de Estonia. Maine in etapa a doua Moldova urmeaza sa joace cu Bosnia, iar Ucraina o va intalni pe selectionata Estoniei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑