EXCLUSIV Dragomir a primit zece salarii compensatorii, pentru că altfel nu putea fi îndepărtat din LPF



 

></p><p>Dumitru Dragomir a pierdut pe 14 noiembrie funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, în favoarea lui Gino Iorgulescu. Noul șef al Ligii a vorbit exclusiv pentru Digi Sport despre primele sale zile în noua funcție și lucrurile care l-au surprins după ce a luat contact cu angajații LPF.</p><p>Interesant este faptul că fostul președinte, deși era ales pe o perioadă fixă de 4 ani, avea contract de muncă pe o perioadă nedeterminată cu LPF. Adunarea Generală i-a acordat acestuia 10 salarii compensatorii dupăc e a peirdut alegerile, suma totală pe care Dragomir o va primi fiind de 150 000 de euro.</p><p><em><strong>, a spus Iorgulescu.

Întrebat cum s-a produs totuși plecarea lui Dragomir, noul șef al LPF a explciat: "Acum nu mai e angajat, pe cale amiabilă am rezolvat contractul. Nu puteam să stăm doi pe un scaun. Dar din moment ce i s-a aprobat în Adunarea Generală zece salarii compensatorii, nu avea rost să mai continue."

Chestionat de Radu Naum, realizatorul interviului exclusiv, în legătură cu scandalul dintre Ioan Niculae, patronul Astrei, și Adrian Porumboiu, fostul finanțator principal de la FC Vaslui, președintele Ligii a explicat ce poate face forul condus de el: "Nu mă bag în războiul celor doi, pentru că sunt doi oameni de afaceri importanți și acolo cred că-s alte probleme. Pe parte sportivă, secretarul general s-a sesizat și vedem la Comisia de Disciplină ce se va întâmpla. Domnul Porumboiu a zis din prima că nu mai are legătură cu fotbalul, dar în regulament se spune că pot fi judecate și persoane a căror apartenență la cluburi e de notorietate. Acum s-a deschis un proces din partea domnului Porumboiu, referitor la trucarea unui meci, și probabil trebuie să așteptăm justiția să se pronunțe și după aceea să ne implicăm, dacă e cazul."


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑