A fost anunţată echipa de fotbal ideală a anului 2013



027 декабря 2013

 

Messi şi Ronaldo au devenit coechipieri la final de an! Cotidianul francez L'Equipe a anunţat formaţia ideală a anului 2013, care a fost aleasă de colaboratorii ziarului, dar şi cititorii acestuia. Din echipa anului fac parte şi cinci jucători ai lui Bayern Munchen.

Cei trei finalişti la "Balonul de Aur", Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Franck Ribery fac parte din echipa ideală a lumii. Primii doi sunt atacanţii celei mai bune formaţii din acest an. Din echipă mai fac parte încă patru fotbalişti de la Bayern Munchen, care în acest an a câştigat cinci trofee. Alături de Ribery mai sunt Neuer, Lahm, Schweinsteger şi Muller. Dacă în 2012 în formaţia ideală se regăseau şase spanioli, în acest an doar unul singur a mai prins echipa, fundaşul stânga al Barcelonei, Jordi Alba.

Cinci dintre cei unsprezece aleşi în acest an au făcut parte din echipa ideală şi în sezonul trecut, cel mai surprinzător nume fiind cel al belgianului Vincent Kompany, fundaşul lui Manchester City. Jordi Alba, Philipp Lahm, Messi şi Ronaldo au fost nominalizaţi şi în 2012. Alţi doi jucători care au fost incluşi în echipa ideală din 2013 sunt Thiago Silva, de la PSG, şi Yaya Toure, de la Manchester City.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑