Jese îi mulțumește lui Zidane pentru sprijin. Real Madrid are un viitor star



027 декабря 2013

 

></p><p><strong>Jese Rodriguez (20 de ani) a făcut, în sfârșit, pasul spre echipa mare a lui Real Madrid. A început să joace meciuri, să îi fie acordată încredere, iar rezultatele se văd. </strong></p><p>Într-o perioadă în care Benzema e absent în momentele grele, iar Higuain lipsește din plin, Jese a contribuit cu goluri pe Camp (1-2 cu Barcelona VIDEO) și "Mestalla" (3-2 cu Valencia VIDEO).

După ce a marcat decisiv cu Valencia, Jese a ținut să îi mulțumească mentorului său de la Real Madrid, Zinedine Zidane, unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului. Cei doi s-au îmbărțișat de bucurie, într-un moment de mare însemnătate pentru fanii Realului.

"Este clar că mi-am dorit dintotdeauna să ajung în prima echipă. Vreau să se vadă asta. Antrenorul mă trimite pe teren și se comportă extraordinar cu mine. Sunt recunoscător. M-am dus la Zidane după gol pentru că el mă susține în fiecare zi. Acum trebuie să muncesc mult și să îmi ajut echipa", au fost vorbele fostului internațional U21, la două zile distanță.

Jese Rodriguez și Gerard Deulofeu, de la Barcelona, au fost eminențele ofensive ale unei generații de excepție a Spaniei, la nivel de U17, U19 și U21. Deși s-a bucurat de o cotă mai bună și de o apreciere vastă, Deulofeu a ajuns în Anglia, cu împrumut la Everton. În tot acest timp, Real și-a păstrat viitoarea stea lângă fostele staruri.

Aruncat în luptă de Ancelotti, în locul lui Isco, în minutul 73 al partidei cu Valencia, Jese a rezolvat oportun o pasă isteață a lui Modric. Era 3-2, în minutul 82, iar "galacticii" au scăpat cu punctele în posesie. Pentru a cincea oară consecutiv în deplasările de pe "Mestalla".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑