Conducerea clubului FC Barcelona vrea să-l demită pe Gerardo Martino



027 декабря 2013

 

Antrenorul Barcelonei, Gerardo Martino, ar putea pleca de la echipă la finalul acestui sezon. Conform presie internaţionale, conducerea clubului catalan vrea să-l aducă la echipă pe actualul selecţioner al Braziliei, Luis Felipe Scolari, după Campionatul Mondial. Oficialii Barcelonei nu sunt mulţumiţi de jocul arătat de echipă în ultima perioadă.

Mutarea ar urma să aibă loc după finalul Cupei Mondiale din 2014, chiar dacă înţelegerea lui Martino cu Barcelona expiră peste două sezoane.

FC Barcelona a terminat anul 2013 pe primul loc în Campionatul Spaniei, la egalitate de puncte cu Atletico Madrid, însă presa iberică scrie că oficialii clubului nu mai sunt mulţumiţi de jocul prestat de catalani şi consideră că nu mai este la fel de spectaculos ca până acum. Barcelona va avea o viaţă grea şi în optimile Ligii Campionilor, acolo unde va juca împotriva formaţiei Manchester City, echipa cu cel mai bun atac din Europa.

Gerardo Martino a fost numit antrenor al Barcelonei vara trecută, după ce Tito Villanova şi-a prezentat demisia. Luis Felipe Scolari a antrenată până acum doar un club din Europa. În sezonul 2008-2009, acesta a condus Chelsea Londra. Tehnicianul brazilian a mai pregătit pe "bătrânul continent" naţionala Portigaliei, pe care a antrenat-o timp de cinci ani.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑