Diego Costa, criticat după intervenţiile din meciul cu Liverpool: "Putea să îl ocolească pe Can"



 

**VIDEO** Diego Costa, criticat după intervenţiile din meciul cu Liverpool:

Diego Costa este golgheterul din Premier League, cu 17 reuşite în primele 22 de etape. Atacantul venit de la Atletico Madrid pentru 42 de milioane de euro şi-a arătat în meciul din Cupa Ligii câştigat de Chelsea în faţa lui Liverpool şi partea mai puţin de lăudat.

Internaţionalul iberic a avut două intervenţii care îi puteau aduce eliminarea, dar centralul Michael Oliver nu i-a arătat nici măcar cartonaşul galben. În minutul 12, Costa putea încasa direct cartonaşul roşu, după ce l-a călcat pe gleznă pe Emre Can, care era căzut pe gazon.

"Intrarea la Emre Can a fost gratuită. Putea să sară peste piciorul jucătorului, dar a preferat să îl calce pe gleznă, lucru care putea duce la o accidentare urâtă. Este dezamăgitor", a reclamat managerul "cormoranilor", Brendan Rodgers.

La zece minute după pauză, Costa a ieşit din nou la rampă. L-a călcat şi pe Martin Skrtel într-un duel petrecut în careul lui Liverpool, după ce jocul fusese oprit de arbitru.

Vârful de 26 de ani a fost criticat şi de Jamie Redknapp, angajatul televiziunii Sky, dar Jose Mourinho a ţinut să îi ia apărarea elevului său.

"Urmăreşte mingea, vrea să atace balonul, dar adversarul cade la pământ şi pune piciorul jos în timp ce Costa e cu ochii după minge. E o campanie a televiziunilor împotriva lui Diego, care nu a făcut nicio crimă", a afirmat "The Special One".

Chiar dacă nu a fost trimis la cabine, Costa poate fi suspendat după probele surprinse de camerele de televiziune. Dacă va fi considerat vinovat de Federaţia Engleză de Fotbal, ar putea rata cel mai important meci al iernii, derby-ul din Premier League cu Manchester City, de pe Stamford Bridge, ce se va desfăşura sâmbătă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑