Vașvari a ratat primul penalty al carierei: "Le cer scuze colegilor!"



028 февраля 2015

 

**VIDEO** Vașvari a ratat primul penalty al carierei:

VIDEO FC Botoșani - Petrolul 0-1. FC Botoșani a fost la un pas să evite înfrângerea în fața Petrolului, însă Gabriel Vașvari a ratat un penalty în prelungirile meciului. Până acum, mijlocașul moldovenilor marcase de fiecare dată de la punctul cu var.

"Le cer scuze tuturor, colegilor, dar și spectatorilor! Am făcut un meci bun, dar Petrolul nu a fost mai bună decât noi. Un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. Nu vreau să fie nimeni în pielea mea acum! E o amărăciune mare, mai ales că un gol ne-ar fi adus un rezultat de egalitate", a spus Gabriel Vaşvari.

"Etapa viitoare întâlnim o altă echipă bună, Astra. O formaţie care a jucat în cupele europene, dar eu sper să obținem măcar un egal. Noi trebuie să ne îndeplinim obiectivul propus şi apoi să ne gândim la Europa League. Am luat un singur punct în două etape din retur, e devreme să vorbim despre cupele europene", a mai afirmat Vașvari.

Astra - Botoșani este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, 7 martie, de la ora 20:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑