Bătaie cu pumni și picioare între suporteri la meciul Zimbru-Milsami! Două persoane au fost rănite



028 февраля 2015

 

Bătaie generală la primul derby din acest an în Divizia Naţională. Fanii echipelor Zimbru şi Milsami s-au luat la pumni în pauza meciului. Tinerii şi-au împărţit pumni şi picioare timp de câteva minute.

Incidentele au continuat în repriza a doua a meciului. Un suporter al formaţiei Zimbru a încercat să fure un steag de la fanii echipei Milsami, însă nu a reuşit. Tânărul s-a îndreptul spre galeria galben-verzilor, însă a fost oprit de jucătorii lui Milsami. Imediat pe teren au intrat zeci de suporteri ai Zimbrului, iar partida a fost întreruptă.

Incidente nu s-au terminat nici după meci. Autocarul care transporta fanii lui Milsami spre Orhei a fost atacat de un grup de persoane, care au spart câteva geamuri şi au rănit două persoane.

"Eu cred că pe stadion nu avem nevoie de agresivitate, noi jucăm fotbal, spectatorii se uită. Asta e important. Fotbalul trebuie să unească. Nu cred că agresivitatea e ceva bun", a spus antrenorul Zimbru Chişinău, Veaceslav Rusnac.

"Deja este o tradiţie ca între fani să fie altercaţii de felul ăsta. Fanii tot sunt oameni, au şi ei emoţii, ambiţii. Nu e normal, dar asta e fotbalul", spune antrenorul Milsami Orhei, Iurie Osipenco. 

Milsami a învins Zimbru cu 2-0. Românul Cristi Bud a marcat ambele goluri ale meciului în repriza secundă.

Într-un alt meci al etapei a 19-a, Sheriff a învins cu 1-0 Zaria Bălţi.

Duminică va avea loc ultimul meci al etapei a 19-a. FC Tiraspol va juca pe teren propriu cu Saxan Ceadîr-Lunga.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑