Reghe explică diferența: "La Dinamo e reconstrucție, la Steaua e altceva! Steaua vrea să câștige, să aibă trofee!"



 

Reghe explică diferența:

Steaua a învins categoric pe Dinamo, 5-2, în prima manșă a semifinalelor Cupei României (VEZI AICI DETALII), făcând un pas important spre event, în condițiile în care și în campionat domină autoritar clasamentul, având 8 puncte avans față de a doua clasată.

Intervievat telefonic la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Laurențiu Reghecampf a explicat care e principala diferență dintre formația sa și rivala istorică din Ștefan cel Mare: "În momentul de față Dinamo a recunoscut că e într-o perioadă de reconstrucție. Trebuie ca fanii să aibă răbdare. La Steaua e altceva, Steaua vrea să câștige, să aibă trofee, să meargă în Champions League."

Tehnicianul campioanei i-a luat apărarea omologului său dinamovist, după succesul de joi seara: "Eu cred că Stoican a făcut echipa în așa fel încât să câștige. A avut mulți accidentați. Mă așteptam să joace Bărboianu, dar nu mijlocaș. Am câștigat un meci important, dar am avut probleme. Am învins pentru că asta e diferența în acest moment între Steaua și Dinamo."

Analizând disputa de pe Arena Națională, Reghecampf a explicat că erorile dinamoviștilor nu sunt întâmplătoare și de asemenea a opinat că la golul doi al echipei sale, când Dorin Rotariu a pasat practic în propriul careu spre Varela: "Greșelile individuale ale celor de la Dinamo se întâmplă pentru că noi forțăm adversarul să facă aceste greșeli. Rotariu a vrut să respingă mingea. Rotariu nu e un jucător care trebuie să facă faza defensivă la fazele fixe."


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑