Cele mai greu minut! Cum au așteptat jucătorii Chiajnei rezultatul final din partida Brașov - Gaz Metan



 

**VIDEO** Cele mai greu minut! Cum au așteptat jucătorii Chiajnei rezultatul final din partida Brașov - Gaz Metan

VIDEO Concordia - Petrolul 3-2. Echipa antrenată de Marius Baciu a obținut trei puncte imense în fața prahovenilor, în ultima etapă a campionatului, rezultat care a salvat in-extremis echipa ilfoveană de la retrogradare. Chiajna a depins însă și de rezultatele contracandidatelor.

Aflată pe loc retrogradabil înaintea etapei, Chiajna era obligată să învingă Petrolul și să spere că Gaz Metan nu va învinge la Brașov. În cazul unei victorii, medieșenii s-ar fi salvat de la retrogradare. Nu a fost să fie însă pentru echipa vegheată din tribună de Cristi Pustai. Brașov - Gaz Metan s-a încheiat la egalitate, 0-0, astfel că ambele formații au luat drumul matineului.

De acest rezultat a profitat din plin Concordia, care va juca în Liga 1 și la anul. După fluierul final al partidei cu Petrolul, cei de la Chiajna au așteptat pe gazon aflarea rezultatului consemnat la Brașov, iar emoțiile au fost la cote înalte.

În cele din urmă, Maftei, Cristea, Purece și Serediuc au declanșat fiesta, după ce au văzut pe Digi Sport că partida dintre FC Brașov și Gaz Metan s-a încheiat cu un rezultat foarte avantajos pentru Chiajna, 0-0.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑