Soc la Rolland Garros: Simona Halep a fost ELIMINATA in turul doi




Soc la Rolland Garros. Simona Halep a fost eliminata in turul doi, fiind invinsa de jucatoarea croata Mirjana Lucic Baroni, clasata pe locul 70 in topul mondial. Intre timp, unii tenismani se plictisesc si incep sa joace fotbal.

 

Francezul Jo-Wilfried Tsonga si tenismanul din Israel Dudi Sela au amuzat publicul si au demonstrat ca sunt buni si la fotbal. Tsonga a castigat meciul clar, in 3 seturi. Marea surpiza s-a produs in partida Simonei Halep. Romanca a avut un meci neasteptat de greu cu Mirjana Lucic Baroni. In primul set cele doua jucatoare au incins o lupta fierbinte pentru fiecare punct. Sportiva din Croatia a fost mai tare pe final si a castigat cu 7 la 5. In setul secund Lucic Baroni a avut o prestatie fantastica, iar Halep nu putea rezista sub loviturie puternice ale adversarei. A fost un final de meci dezastruos pentru romanca, ea a cedat cu scorul de 1 la 6 si a parasit competitia. 

 

Halep s-a oprit in turul doi, iar Lucic Baroni va juca urmatorul meci cu Alize Cornet. Intre timp, campioana in exercitiu Maria Sarapova a avansat in etapa a 3-a, dupa victoria in fata unei alte rusoaice, Vitalia Diacenko, scor 6 la 3 si 6 la 1. 

 

Pe tabloul masculin, Roger Federer vrea sa repete isprava din anul 2009, atunci cand devenea campion la Rolland Garros. Elvetianul l-a batut pe spaniolul Marcel Granollers-Pujol, scor 6 la 2, 7 la 6 si 6 la 3. Cei 2 campioni de la Paris, la masculin si feminin, se vor imbogati cu cate 1 milion 800 de mii de euro.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑