Rafa Benitez va pleca de la Napoli după ultimul meci din Campionatul Italiei



 

Rafael Benitez va părăsi Napoli după ultimul meci din Campionatul Italiei. Contractul antrenorului spaniol expiră la sfârşitul sezonului, iar acesta a decis să nu și-l prelungească. Totodată, Benitez nu a oferit detalii dacă va prelua Real Madrid, aşa cum a anunţat presa.

Rafa Benitez a semnat cu Napoli în urmă cu doi ani, iar acum antrenorul iberic nu vrea să mai continue la gruparea italiană. Anunţul a fost făcut de Benitez înaintea meciului crucial cu Lazio din Serie A.

Napoli are nevoie de victorie în această partidă pentru a ocupa locul trei în clasament, poziţie care oferă participarea în preliminariile Ligii Campionilor.

"La nivelul care suntem, putem câştiga următorul meci şi sunt sigur că aşa va fi, iar după aceea eu voi pleca. Această conferinţă de presă este un fel de adio, dar aş vrea să-mi iau adio duminică cu o victorie care îi va permite echipei să se califice în preliminariile Ligii Campionilor", a spus antrenorul Napoli. 

Întrebat de jurnalişti dacă va prelua Real Madrid în timpul apropiat, Rafa Benitez a refuzat să răspundă. La începutul acestei săptămâni, presa din Spania a anunţat că Benitez va semna cu gruparea "galactică", după ce şefii clubului madrilen l-au demis pe Carlo Ancelotti.

Rafa Benitez a câştigat alături de Napoli Cupa şi Supercupa Italiei, iar în acest sezon a ajuns până în semifinalele Ligii Europei. Anterior, spaniolul de 55 de ani a antrenat Chelsea, Inter sau Liverpool.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑