Nebunie la Milano! Suporterii au chefuit și s-au pregătit l pentru finala Ligii Campionilor



Foto: digisport.ro
Suporteri din toate colțurile lumii au chefuit aseară până dimineață și s-au pregătit astfel pentru finala Ligii Campionilor dintre Real și Atletico. Microbiștii au stors toate bidoanele cu bere și s-au distrat pe cinste în orășelul fotbalistic.

Sute de suporteri au umplut Piazza del Duomo din Milano, acolo unde a fost organizat un concert de zile mari.Spaniolii au fost cei care au dat tonul petrecerii, fanii lui Atletico Madrid fiind cei mai gălăgioși.
Amatorii de fotbal care au venit la Milano și nu au bilete de intrare la marea finală a Ligii Campionilor, Real - Atletico, au sperat că vor face rost de ele de la bișnițari, deoarece tichetele s-au epuizat la casele stadionului San Siro.
"Am venit din Maroc la Milano și deja de cinci zile căutăm bilete. Ne dorim foarte mult să ajungem la meci. Va fi o adevărată sărbătoare. Încă nu am cumpărat biletele, mai căutăm să le luăm la un preț mai bunicel, deoarece acum este foarte scump. Depășește o mie de euro. Este prea scump. Vom căuta un preț mai rezonabil", a precizat o persoană.
Finala Ligii Campionilor, partida dintre madrilenele Atletico și Real se va disputa în această seară de la ora 21 și 45 de minute și va fi transmisă în direct la PRIME TV.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑