Prinţul Harry s-a întâlnit cu sora regretatului pilot de Formula 1 Ayrton Senna



Foto: mirror.co.uk

Prinţul Harry a vizitat Institutul "Ayrton Senna" din Sao Paulo, unde s-a întâlnit cu sora legendarului pilot de Formula 1, Viviane Senna, dar şi cu câţiva membri ai unui ONG ce se ocupă de activitatea acestei instituţii. 

Prinţul Harry, care se află în Brazilia pentru urmări meciuri de la Cupa Mondială, s-a întâlnit la Sao Paolo, cu sora regretatului pilot de Formula 1, Ayrton Senna, Viviane. Acesta a vizitat Institutul ce poartă numele fostului campion şi primit în dar o cască asemănătoare cu cea pe care o purta pilotul.

Institutul "Ayrton Senna" a fost fondat în 1994 şi are ca scop să ofere educaţie pentru copii din familiile sărace din Brazilia. Această organizaţie colaborează cu Guvernul brazilian, cu anumite întreprinderi dar şi cu alte ONG-uri. 

În timpul vizitei sale, Prinţul Harry, a mai discutat şi cu alţi membrii din cadrul acestui institutut. De asemenea, acesta a găsit timp să încerce şi un simulator de Formula 1.

Harry a fost în mai multe zone cu probleme din orașele din Brazilia în timpul vizitei sale. Totodată acesta a luat parte şi la evenimente ce au fost organizate pentru dezvoltarea fotbalului în această ţară.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑