Berdych, eliminat surprinzător de la Wimbledon! Murray e în optimi



 

**VIDEO** Berdych, eliminat surprinzător de la Wimbledon! Murray e în optimi

Surpriza zilei de la Wimbledon a venit de la Marin Cilic! Croatul a mers în optimi după ce l-a eliminat pe favoritul numărul 6, Thomas Berdych, în minimum de seturi, într-un meci care a durat aproape trei ore.

Croatul și-a adjudecat primul act la tie-break, apoi in al doilea s-a impus mai lejer, 6-4. În decisiv, cehul Berdych a parut că dă semne de revenire, a condus cu 6-5, însă Cilic a dus meciul în tie-break, acolo unde a reușit să câștige cu 8-6, după un final palpitant. În optimile de finală, croatul îl va întâlni pe Jeremy Chardy.

Andy Murray a continuat seria fără greşeală de la Wimbledon şi a mai făcut un pas spre apărarea trofeului. Britanicul de 27 de ani nu i-a dat nicio şansă lui Roberto Bautista Agut şi şi-a făcut loc în optimile de finală.

></p><p>Murray a câştigat primele două seturi cu 6-2, respectiv 6-3. Cel mai greu i-a fost să închidă disputa, cu 6-2. Al treilea favorit a avut nevoie de patru mingi de meci pentru a obţine calificarea mai departe la Wimbledon. Viitorul său adversar va fi <strong>Kevin Anderson.</strong></p><p>Şi <strong>Novak Djokovic</strong> s-a calificat în optimile turneului londonez. Principalul favorit l-a învins în trei seturi pe <strong>Gilles Simon</strong>, dar nu fără probleme. Campionul din 2011 a fost pe punctul de a abandona în momentul în care avea meciul sub control.</p><p><img src=(VIDEO AICI) şi a fost nevoie de intervenţia medicului pentru a putea continua. După patru minute de tratament, Djokovic a revenit, a închis setul cu 6-4 şi păstrează şanse importante pentru a triumfa din nou pe iarba londoneză. În faza următoare, el va întâlni un alt francez, Jo-Wilfried Tsonga, favorit numărul 14.

La meciul dintre Grigor Dimitrov şi Alexandr Dolgopolov a fost nevoie de set decisiv şi de aproape trei ore de joc pentru a se decide câştigătorul. Ucraineanul a condus cu 1-0 şi 2-1 la seturi, dar de fiecare dată adversarul a revenit. Dimitrov s-a impus cu 6-7, 6-4, 2-6, 6-4, 6-1 şi poate deveni primul bulgar din istorie care pătrunde în Top 10 ATP.

Pentru a ajunge, în premieră, în sferturile de la Wimbledon, Dimitrov trebuie să îl elimine din competiţie şi pe Leonardo Mayer.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑