Stelea, în fața provocării carierei: "Chiar dacă suntem o echipă tânără, lumea va aștepta rezultate"



 

**VIDEO** Stelea, în fața provocării carierei:

Așa cum digisport.ro a anunțat în exclusivitate încă din 18 iunie (DETALII AICI), Bogdan Stelea a decis să accepte funcția de antrenor principal a celor de la FC Viitorul, iar obiectivul său la echipa prietenului Gică Hagi va fi evitarea retrogradării.

Totuși, fostul selecționer de la U21 nu se limitează doar la obținerea rezultatelor imediate, ci dorește construirea unei formații capabile să facă lucruri mari în fotbalul românesc. Acesta a explicat, pentru site-ul oficial al Viitorului, de ce a acceptat oferta lui Hagi.

"Motivul este că aici există un proiect serios, unde se încearcă performanța. Faptul că această performanță se dorește făcută cu tineri presupune o muncă diferită. Într-un fel, poate să fie mai complicat, pentru că tinerii, în general, au un mare entuziasm, dar entuziasmul respectiv trebuie puțin domolit pentru ca ei să poată să facă lucruri importante", a declarat Stelea.

Fostul portar al echipei naționale admite că numirea pe banca Viitorului reprezintă un pas important în cariera sa de antrenor: "E o provocare pentru mine, dar în momentul în care se intră într-o competiție nimeni nu o să mai țină cont că noi suntem o echipă tânără. Vor aștepta rezultate de la noi. Obiectivul este să devenim o echipă puternică și respectată, să reușim să ne batem de la egal la egal cu orice echipă din campionat. Trebuie să ținem cont de această reglementare (n.r. noul format al Ligii 1) și să ne luăm măsurile necesare ca noi să fim în permanență într-o situație în care să facem această echipă să crească, fără să aibă presiunea faptului că joacă pentru salvarea de la retrogradare, ca în anii anteriori".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑