EXCLUSIV Președintele lui Atletico, Cerezo: "Courtois va pleca!" Detalii despre Costa și Filipe Luis



 

**VIDEO EXCLUSIV** Președintele lui Atletico, Cerezo:

Aflat în România pentru a deschide o şcoală de fotbal, preşedintele lui Atletico Madrid, Enrique Cerezo, a acceptat invitația Digi Sport de a veni în platou la emisiunea "Fotbal European", unde a purtat un dialog amplu cu realizatorul Andrei Niculescu.

Cei doi au abordat mai multe teme de mare interes pentru fanii lui Atletico, iar șeful campioanei Spaniei a subliniat faptul că sunt șanse minime ca portarul belgian Thibaut Courtois să rămână la echipă și în sezonul viitor. Cel mai probabil, el va reveni la Chelsea.

"David Villa și Thiago au plecat pentru că și-au terminat contractele. Diego Costa se spune că va pleca, dar el nu a plecat nicăieri încă. Nu se știe. Courtois, normal va pleca. Noi încercăm să nu plece, dar Courtois nu este jucătorul nostru, e un jucător împrumutat de Chelsea, care are cinci ani de contract cu Chelsea, dintre care trei a stat la noi. Așa că e limpede că și Chelsea vrea să beneficieze de un portar atât de mare. Atletico a avut șansa să câștige un campionat și să joace finala Ligii Campionilor, deci e logic ca alte mari echipe să-și fixeze ca obiective jucători de la Atletico Madrid", a declarat Enrique Cerezo, la Fotbal European.

Președintele de la Atletico e conștient că mai mulți jucători antrenați de Diego Simeone sunt curtați de cluburi mari din Europa: "Nu există niciun jucător de la noi care să nu fie dorit în altă parte, fie în campionatul Spaniei, al Franței, al Angliei, al Italiei sau al Rusiei. Dar la fel de clar e că acești jucători au contracte. Cholo Simeone are contract pe 4 ani, Diego Costa are contract pe patru ani, Koke are și el un contract lung, Gabi la fel. Dar noi am avut întotdeauna o politică. Cine nu vrea să stea cu noi, poate să plece. Să vină echipa care-l vrea, să achite clauza de reziliere, iar noi nu avem nicio problemă. Suntem mulțumiți că a stat un timp cu noi".

></p><p>Cerezo și-a amintit de problemele pe care le-a avut Sergio Aguero la despărțirea de Atletico și spune că transferurile lu<strong>i Diego Costa</strong> și <strong>Filipe Luis</strong> la Chelsea sunt departe de a fi realizate. Londonezii n-au plătit încă niciun euro! <em><strong> a mai declarat Enrique Cerezo, președinte la Atletico încă din anul 2002.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑