Pep Guardiola îi i-a apărarea lui Vincente del Bosque după înfrângerea dramatică din Brazilia



 

Pep Guardiola îi i-a apărarea selecţionerului Spaniei, Vincente del Bosque, după ce naţionala acestei ţări a avut o prestaţie dezamăgitoare la Mondialul din Brazilia. Antrenorul lui Bayern Munchen crede că Del Bosque a făcut bine că a acceptat să mai rămână la cârma reprezentativei iberice şi că este omul potrivit pentru a face schimbări la această echipă.

Fostul antrenor al Barcelonei, Josep Guardiola,  a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Buenos Aires despre evoluţia Spaniei la turneul final din Brazilia şi despre faptul că echipa iberică a părăsit competiţia din faza grupelor.

Guardiola crede că lui Vincente del Bosque ar trebui să i se mai acorde o şansă şi să rămână pe banca tehnică a Spaniei.

După ce a jucat pentru naţionala Spaniei în 47 de meciuri şi a evoluat şi câteva turnee finale, inclusiv la Mondialul din 1994, Guardiola speră ca într-o zi să ajungă şi el să pregătească reprezentativa acestei ţări.

Pep Guardiola a devenit antrenorul lui Bayern Munchen în 2013. Cu gruparea bavareză, acesta a reuşit să câştige titlul de campioană şi Cupa Germaniei, inclusiv Supercupa Europei dar şi campionatul mondial a cluburilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑