Halep luptă pentru prezența în optimi la Wimbledon. Meciul cu Bencic e ÎN DIRECT pe Digi Sport (15:30)



Simona Halep a reușit să se impună în partida de vineri, din turul II de la Wimbledon, însă nu are prea mult timp de odihnă. 

După meciul foarte dificil, atât din punct de vedere fizic, dar și din cel de vedere mental, cu Lesia Tsurenko (6-3, 4-6, 6-4 - VIDEO AICI), pentru favorita numărul 3 urmează duelul cu Belinda Bencic. 

VEZI AICI PREZENTAREA BELINDEI BENCIC

Confruntarea contează pentru turul III, iar prezența Simonei în această fază este cea mai bună din carieră la Wimbledon. În cazul unei victorii în meciul cu talentata elvețiancă de 17 ani, Halep va fi prezentă în premieră în cea de-a doua săptămână a competiției de pe iarba londoneză. 

Pentru calificarea în turul III, cea mai bună jucătoare din România și-a asigurat un cec în valoare de 71 000 de lire și 130 de puncte WTA. 

Meciul ei cu Belinda Bencic (locul 71 WTA) este programat al doilea pe terenul numărul 2, după confruntarea dintre Milos Raonic și Lukasz Kubot. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA. 

Partida Simonei Halep de sâmbătă de la Wimbledon va avea loc la ora 15:30 (aproximativ) și va fi transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑