Robinho, nemulţumit că a fost schimbat în meciul cu Paraguay. Înlocuitorul său a ratat un penalty



 

**VIDEO** Robinho, nemulţumit că a fost schimbat în meciul cu Paraguay. Înlocuitorul său a ratat un penalty

Pentru a doua oară consecutiv, Brazilia a părăsit Copa America în sferturile de finală. La fel ca şi în 2011, Selecao a pierdut în această fază la penaltyuri, în faţa Paraguayului.

La finalul partidei, autorul golului marcat de echipa lui Dunga în timpul regulamentar, Robinho, nu şi-a ascuns nemulţumirea faţă de decizia antrenorului de a-l înlocui cu trei minute înainte de sfârşitul meciului.

Jucătorul lui Santos a spus că şi-ar fi dorit să execute una dintre loviturile de departajare, dar a adăugat imediat că respectă decizia luată de selecţioner.

"Am vrut să rămân pe teren şi să execut un penalty, dar trebuie să respect decizia antrenorului. De obicei, sunt pregătit pentru astfel de momente", a declarat Robinho.

Dezamăgirea fostului jucător de la Real Madrid, Manchester City şi AC Milan este cu atât mai mare cu cât înlocuitorul său, Everton Ribeiro, s-a numărat printre brazilienii care au ratat la loviturile de departajare. Celălalt a fost Douglas Costa.

Robinho a marcat golul 28 pentru Brazilia, chiar în meciul în care a devenit al cincilea cel mai selecţionat jucător în Selecao. Atacantul de 31 de ani a ajuns la 99 de prezenţe în naţională, depăşindu-i astfel pe Djalma Santos şi Ronaldo, ambii cu câte 98. Înaintea sa se află Cafu (142), Roberto Carlos (125), Lucio (105) şi Taffarel (101).

"Trebuie să recunoaştem, echipa noastră are nevoie de multe îmbunătăţiri. Din păcate, jocul nostru a scăzut după pauză, dar chiar şi aşa am avut şansa să închidem meciul. Am fi putut câştiga, dar nu am marcat şi am primit gol într-o manieră prostească", a spus Robinho.

Deşi Paraguay a ajuns în semifinale şi nu a pierdut la actuala ediţie a Copei America în faţa celor mai titrate echipe din America de Sud - Argentina, Uruguay şi Brazilia -, Robinho nu a fost impresionat de elevii lui Ramon Diaz: "Cu tot respectul, dar Paraguay nu se numără printre cele mai bune naţionale din lume".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑