Mihai Stoica a dezvăluit numele fotbaliștilor vizați de Steaua! Roș-albaștrii vor 11 jucători



028 августа 2013

 

></p><p><strong><span style=UPDATE 13:15: Managerul Stelei a dezvăluit care sunt jucătorii pe care Steaua intenționează să-i oferteze în perioada imediat următoare.

"Fotbaliștii care se află în vederile noastre sunt Celeban și Varela, de la FC Vaslui, Benes de la Jablonec - fundași, Neagu și Iorga de la Oțelul, Guilherme de la Petrolul - mijlocași, Wesley Lopes, care e liber de contract, plus Batin și Kapetanos, de la CFR Cluj - ca atacanți

În plus, sub rezerva că pentru ei trebuie să avem o discuție ulterioară cu patronul, mai sunt doi atacanți pe care îi vrem, aceștia fiind Daniel Chima, de la Molde, și Mana Dembele, de la Clermont", a spus managerul general al roș-albaștrilor.

De la ora 13:00, Digi Sport 3 va transmite în direct o conferință de presă a managerului general al Stelei, Mihai Stoica. 

Printre temele care vor fi abordate se numără plecarea lui Vlad Chiricheș la Tottenham, strategia de viitor și posibilele veniri ale unor jucători noi în lotul lui Laurențiu Reghecampf. De asemenea, Stoica va lămuri și situația lui Alex Bourceanu, care are o ofertă concretă de transfer de la AC Torino.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑