Barcelona a inceput cu o victorie categorica noul sezon din Campionatul Spaniei



028 августа 2014

 

25.08.2014 20:58

Barca a invins aseara cu 3 la 0 echipa Elche, iar Lionel Messi a marcat doua goluri.

Lionel Messi a strălucit în prima etapă din Campionatul Spaniei. Vedeta catalanilor a deschis scorul în minutul 42, insa după doar 2 minute, Barca a rămas în inferioritate numerică. Mascherano a faultat în postură de ultim fundaş şi a fost eliminat. Revelatia acestui meci a fost Munir El-Haddadi, un atacant spaniol de origine marocana in varsta de doar 18 ani.

El este considerat cel mai bun produs al Academiei Barcelonei. Munir El-Haddadi a fost adus de gruparea catalana cand avea 14 ani, iar aseara a debutat pentru echipa mare.
Scorul final de 3 la 0 a fost stabilit de Messi, care a mai doborât un record. Starul argentinian este primul fotbalist care reuşeşte o dublă în prima etapa pentru al patrulea sezon consecutiv.
Într-un alt meci disputat aseară, formaţia Eibar, care a promovat în acest sezon pentru prima dată în liga superioară din Spania, a învins cu 1 la 0 formatia Real Sociedad. Golul victoriei a fost marcat de Javi Lara pe finalul primei reprize.

In Olanda s-a disputat aseara derby-ul dintre Ajax Amsterdam si Eindhoven. "Lancierii" au condus la pauza cu 1 la 0, insa in repriza secunda oaspetii au marcat de trei ori.

Eindhoven este lider în campionatul Olandei cu maximum de puncte după 3 etape disputate.


Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑