Răzvan Raț a dus-o pe PAOK pe primul loc în Grecia, cu o "dublă"! A făcut cel mai bun meci al carierei



028 сентября 2014

 

**VIDEO** Răzvan Raț a dus-o pe PAOK pe primul loc în Grecia, cu o

Ce seară pentru fundașul stânga Răzvan Raț! Internaționalul român în vârstă de 33 de ani a marcat de două ori în partida pe care PAOK a câștigat-o pe teren propriu în fața lui OFI Creta, scor 4-0. Raț a marcat primul și al treilea gol al partidei, în minutele 2 și 43.

Aflat la prima sa "dublă" în campionat, Raț nu a mai marcat într-un meci din liga internă din august 2009, când aducea un punct Șahtiorului la Poltava (1-1), în liga din Ucraina.

Mai mult, ultimul său gol într-un meci oficial datează de mai bine de patru ani! În iulie 2010, el înscria un gol tot pentru Șahtior Donețk, în Cupa Ucrainei, la victoria cu 7-1 obținută în fața Tavriei Simferopol. Raț a jucat 5 meciuri în acest sezon din Grecia, de patru ori fiind titular. 

Cu OFI Creta, Raț a deschis scorul după pasa lui Salpingidis, în primele 100 de secunde de joc! Luată cu asalt de ofensiva lui PAOK, echipa vizitatoare a cedat încă o dată la execuția lui Mak (27), iar Raț a marcat înainte de pauză (43) cu un șut perfect din lovitură liberă! La pauză s-a intrat însă cu 4-0, deoarece Athanasiadis a mai dat o lovitură formației oaspete (45).

Acesta a fost și scorul final al partidei, deoarece PAOK nu a mai forțat în repriza a doua și s-am ulțumit să închidă jocul, pregătind totodată titularii pentru meciul din Europa League, cu Guingamp, care va avea loc joi seară. Raț a încasat și un cartonaș galben, în minutul 16.

Echipa lui PAOK: Glykos - Skondras, Miguel Vitor, Katsikas, Raț - Kace, Tziolis, Tzandaris - Salpingidis, Athanasiadis, Mak. Au mai jucat Papadopoulos, Golasa și Mertens.

Pe banca lui OFI Creta stă italianul Gennaro Gattuso, fost mijlocaș al lui AC Milan și al naționalei Italiei. În urma acestui rezultat, PAOK a urcat pe locul 1 în clasamentul din Grecia, cu 13 puncte în 5 meciuri. Pe doi este Veria (12), iar pe 3 Olympiakos (10), care se află la egalitate cu alte trei echipe (Kerkyra, Panathinaikos și Atromitos).

Rat


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑