Lupta mare pentru titlu: Steaua Bucuresti se tine la 2 puncte de fotoliul de lider - VIDEO



028 сентября 2015

Lupta pentru titlu in Romania se incinge. Steaua Bucuresti a castigat meciul cu FC Voluntari scor 3 la 1 si se tine la 2 puncte de fotoliul de lider. Acesta este ocupat de Astra Giurgiu, care, la fel, si-a castigat meciul etapei.

 

Steaua si-a dorit sa decida meciul cu outsider-ul campionatului, FC Voluntari, in prima repriza. In minutul 8, Hamroun a profitat de o respingere gresita a portarului advers si a deschis scorul. Gazdele au continuat sa forteze, dar golul 2 a venit de la Chipciu abia pe finalul reprizei.  

 
Chipciu a continuat sa fie cel mai activ jucator al Stelei. In minutul 64, el a fost faultat in careul advers, iar arbitrul a aratat spre punctul cu var. Stanciu a transformat fara emotii lovitura. FC Voluntari a reusit sa inscrie mai tarziu, tot din penalty. Goossens a inscris, acesta fiind si ultimul gol al meciului. Steaua s-a impus cu 3 la 1 si ocupa locul 3 in campionat. Ros-albastrii au 22 de puncte, fiind devansati de Viitorul Constanta, cu 23, si Astra Giurgiu, cu 24 de puncte. Liderul a castigat cu 1 la 0 disputa cu FC Botosani. Denis Alibec a marcat singurul gol, din penalty.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑