Sfarsitul seriei de victorii: Inter a pierdut, acasa, in fata celor de la Fiorentina, scor 1 la 3 - VIDEO



028 сентября 2015

Seria superba a formatiei Inter Milano s-a incheiat. Dupa 5 victorii in primele 5 etape de campionat, discipolii lui Roberto Mancini au suferit prima infrangere. Inter a pierdut, acasa, in fata celor de la Fiorentina, scor 1 la 3.

 

Inter a avut o prima repriza de cosmar in meciul cu Fiorentina. In minutul 2, portarul Handanovic a faultat in careu un jucator advers si arbitrul a dictat penalty. Ilicic a transformat lovitura. Mai tarziu, goalkeeperul lui Inter a mai avut o scapare. El a respins in fata sutul aceluiasi Ilicic, iar Kalinic a urmarit balonul si a marcat. Dezastrul a continuat si in cateva minute gazdele au incasat golul 3. Kalinic a inscris din nou. 


Mai mult, Inter a ramas in zece oameni, Miranda fiind eliminat pentru fault in postura de ultim aparator. Gazdele au inscris, totusi, un gol, prin Icardi, in minutul 60. Ultimul cuvant l-au avut de spus oaspetii. Kalinic a marcat si a stabilit scorul final de 4 la 1. Cu aceasta victorie, Fiorentina a egalat-o pe Inter in fruntea clasamentului Campionatului Italiei. Ambele echipe au cate 16 puncte. Tot aseara, in Germania, Borussia Dortmund a facut un nou pas gresit in lupta pentru titlu. Borussia a remizat pe teren propriu cu noupromovata Darmstadt, scor 2 la 2. 


Borussia Dortmund ocupa locul secund in Bundesliga. Echipa este deja la 4 puncte in spatele liderului Bayern Munchen. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑