Țara Galilor are un nou erou. Ritualul special al lui Dan Biggar, cel a adus victoria istorică în fața Angliei



028 сентября 2015

 

Țara Galilor are un nou erou. **VIDEO** Ritualul special al lui Dan Biggar, cel a adus victoria istorică în fața Angliei

VIDEO Anglia - Țara Galilor 25-28. Prin transformările sale, Dan Biggar a adus victoria istorică a Țării Galilor în fața Angliei, scor 28-25 în etapa a doua din Grupa A de la Cupa Mondială de rugby din 2015, eveniment transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport, în exclusivitate pentru România.

Biggar (25 de ani) a semnat 23 dintre cele 28 de puncte ale galezilor, iar pe ultimele le-a reușit cu mai puțin de 5 minute înainte de final, dintr-o lovitură de pedeapsă de la 50 de metri!

Uvertura galezilor a punctat din 7 lovituri de pedeapsă (câte 3 puncte fiecare) și a transformat și singurul eseu al echipei sale, care fusese reușit de Gareth Davies (71).

Biggar are un ritual extrem de interesant, format din niște mișcări pe care le repetă de fiecare dată când se pregătește de o lovitură de picior și care îl depășește chiar și pe cel al lui Nadal.

A șutat fără greșeală și a adus, practic, victoria Țării Galilor în fața Angliei pe stadionul Twickenham, sub ochii prinților William și Harry din Casa Regală a Marii Britanii.

La vârsta de 25 de ani, Biggar este deja este cel mai bun marcator din istoria lui Ospreys, echipa sa de club din Țara Galilor (1.693 de puncte).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑