Start marelui show din NBA, sub privirile lui Obama: In meciul de deschidere, Chicago a invins-o dramatic pe Cleveland, scor 97-95 - VIDEO



028 октября 2015

Start marelui show din NBA, sub privirile presedintelui. In meciul de deschidere a noului sezon, Chicago a invins-o dramatic pe Cleveland, scor 97 la 95. Partida a fost urmarita din tribune de presedintele Barack Obama. Oficialul a acordat si un scurt interviu in pauza dintre reprize.



Vorbeam despre baschet, dar acest băiat a insistat să vină la interviu, aşa că trebuia să-l las să vorbească câteva minute. Vă salut, domnul preşedinte! Cum vă simţiţi? Mă bucur să vă văd. Superb. Este promiţător. Chicago are un nou antrenor, orientat mai mult spre un joc ofensiv, întrebarea este dacă apărarea va fi la nivel, cu un atac nou.” 


Obama, fan inrait al echipei Chicago Bulls, nu a avut ocazia sa se dezamageasca. Gazdele au castigat meciul spectaculoscu finalista editiei precedente, Cleveland Cavaliers, scor 97 la 95. 

Momentul culminant al partidei s-a produs in ultimele secunde. Pau Gasol l-a blocat pe LeBron James si nu i-a permis sa egaleze. 

Campioana NBA, formatia Golden State Warriors a inceput noul sezon cu o victorie. A invins-o pe New Orleans cu 111 la 95. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑