Inter Milano, lidera in Serie A. Bayern Munchen s-a calificat in optimile Cupei Germaniei - VIDEO



028 октября 2015
 width=
Inter Milano a devenit lider provizoriu al Campionatului Italiei. Echipa lui Roberto Mancini a castigat cu 1 la 0 meciul de pe terenul formatiei Bologna. In acelasi timp, Bayern Munchen s-a calificat in optimile Cupei Germaniei.


Inter, echipa care nu a mai fost campioana din anul 2010, ataca titlul in acest sezon. Aseara, in meciul din deplasare cu Bologna, milanezii au trecut in cateva randuripe langa gol, in prima repriza. In minutul 60, mijlocasul lui Inter, Felipe Melo, a vazut al doilea cartonas galben pentru un nou fault si a fost eliminat. Surprinzator sau nu, ramasi in zece oameni, oaspetii au marcat golul victoriei. Icardi a inscris simplu, profitand de pasa lui Ljajic. 

Inter a castigat pe terenul echipei Bologna si, cel putin pentru o zi, a urcat in postura de lider al campionatului Italiei. Milanezii au 21 de puncte, cu unul mai mult decat AS Roma. Napoli, Fiorentina si Lazio, au cate 18 puncte. Toate echipele isi joaca meciurile etapei in aceasta seara. Intre timp, in Cupa Germaniei, Bayern Munchen a batut-o pe Wolfsburg cu 3 la 1. Douglas Costa a deschis scorul. 

Muller a inscris celelalte 2 goluri ale bavarezilor. Bayern Munchen s-a calificat in optimile Cupei Germaniei, turneu pe care l-a castigat de 17 ori, in trecut. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑