Seara nebuna in Cupa Ligii Angliei: Arsenal si Chelsea, eliminate din optimile competitiei de echipe mai slab cotate - VIDEO



028 октября 2015

Seara nebuna in Cupa Ligii Angliei. Arsenal a fost eliminata categoric din optimile competitiei, de o echipa din liga a treia. Celelalte 3 intalniri s-au decis dramatic, la penalty-uri. La loteria loviturilor de departajare a fost eliminata si detinatoarea trofeului, Chelsea Londra.


Infrangere rusinoasa pentru Arsenal in disputa din Cupa Ligii cu formatia din liga a treia, Sheffield Wednesday. Dupa un inceput de meci in care i-a pierdut pe  Oxlade-Chamberlain si Walcott – ambii accidentandu-se, tunarii n-au mai reusit sa revina psihologic in meci. Surprinzator, Arsenal a fost invinsa categoric in optimi, cu scorul de 3 la 0 de divizionara a treia, Sheffield Wednesday. Golurile au fost marcate de Wallace, Joao si Hutchinson.

Tot ieri, la fel suprinzator a fost eliminata si detinatoarea Cupei Ligii, formatia Chelsea Londra. Aristocratii au jucat in deplasare cu Stoke si s-au vazut condusi dupa eurogolul lui Walters. Francezul Loic Remy a egalat pe final de meci, dupa care invingatoarea s-a decis in urma loviturile de departajare. Pentru Stoke au inscris toti cei 5 executanti, in timp ce pentru Chelsea, starul Eden Hazard a ratat si echipa lui Jose Mourinho paraseste competitia.

Alte doua intalniri desfasurate aseara in Cupa Ligii s-au decis tot dupa loviturile de pedeapsa. Everton si Norwich au incheiat la egalitate 1 la 1, iar la loviturile de departajare mai puternica a fost formatia din Liverpool. Everton s-a impus cu 4 la 3.

De asemenea, cu doua goluri marcate in prelungiri, a fost 1 la 1 si in intalnirea dintre Hull City si Leicester. Apoi la loviturile de departajare oaspetii au ratat un penalty, in timp ce pentru Hull au inscris toti cei 5 executanti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑