EXCLUSIV Claudiu Niculescu crede în proiectul lui Mircea Rednic: "Dinamo se poate bate la titlu"



028 октября 2015

**EXCLUSIV** Claudiu Niculescu crede în proiectul lui Mircea Rednic:

Claudiu Niculescu a ieşit de trei ori campion în "Ştefan cel Mare" şi crede că a venit din nou momentul ca Dinamo să domine Liga 1. Mircea Rednic este cel care îi poate duce pe "alb-roşii" în premieră în grupele UEFA Champions League, spune fostul golgheter al lui Dinamo.

"Odată cu venirea lui Mircea Rednic la echipă, am spus că Dinamo are puterea de a câștiga unul din cele trei trofee. Mă refeream, în special, la una dintre cele două cupe, Cupa Ligii și Cupa României.

Dar acum, văzând jocul echipei și văzând constanța din jocul echipei, cred că Dinamo, în funcție de ce se va întâmpla de acum până în iarnă, se poate bate chiar la titlu din acest sezon. Eu cred că Dinamo maxim în 3 ani de zile, poate juca în Champions League", a declarat "Claugol", în exclusivitate pentru Digi Sport.

Unul dintre atuurile lui Dinamo în lupta pentru un trofeu în acest sezon este golgheterul echipei, Harlem Gnohere, cu 5 goluri marcate în campionat şi 8 în toate competiţiile.

"Cu siguranță se poate bate la titlul de golgheter pentru că are calități. E acel vârf de careu, acel pivot. Este un luptător, un jucător puternic. Îl compar puțin cu Marius Niculae, cam același gen de jucători sunt.

Seamănă puțin în joc, ca să zic așa, cu Danciu, care simțea foarte bine golul și apărea acolo în fața porții, acolo unde trebuia să apară un atacant", a adăugat tehnicianul.

Niculescu are pretenţii şi de la Marcel Essombe şi le aruncă mânuşa celor doi atacanţi. Îi provoacă să ajungă la impactul avut de celebrul cuplu din ofensiva lui Dinamo, N&D.

"Fără să fiu acuzat de lipsă de modestie, e cam mult! Totuși, au marcat doar 5-6 goluri până acum la Dinamo, dar au capacitatea și valoarea de a marca multe goluri pentru Dinamo. În primul rând, pentru ei e foarte important să câștige un trofeu și abia după aceea, ar putea începe o comparație între ei doi și N&D", a încheiat acesta.

Doar în Liga 1, Claudiu Niculescu a marcat 98 de goluri pentru Dinamo, în timp ce Ionel Dănciulescu şi-a trecut în cont 153 de reuşite.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑