Nebunie la Sângerei. Suporterii au făcut spectacol la meciul dintre FC Spicul Chişcăreni şi Academia



028 октября 2015
Foto: publika.md

Academia s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Cupei Moldovei! Formaţia pregătită de Vlad Goian a eliminat din competiţie divizionara secundă, Spicul Chişcăreni după loviturile de departajare.

Partida dintre FC Spicul Chişcăreni şi Academia a avut loc în Sângerei. Suporterii au făcut spectacol în tribune cu tobe şi vuvuzele, chiar dacă meciul a început la ora 13:00.

După 16 minute de joc, fanii lui Spicul Chişcăreni aveau motive de bucurie. Echipa lor conducea surprinzător Academia cu 2 la 0 după golurile lui Molla şi Luca.

În repriza secundă, gazdele au rămas în inferioritate numerică, după ce Cheltuială a comis un henţ în propriul careu, iar Paşcenco a redus din diferenţă după ce a transformat penalty-ul. Nouă minute mai târziu, Popovici a reuşit să egaleze.

Scorul la finalul timpului regulamentar a fost 2-2, iar echipa calificată în sferturile Cupei Moldovei s-a decis la loviturile de departajare, după ce în cele două reprize de prelungiri nu s-a marcat.

Academia s-a impus cu 5-3, după ce echipa din Chişinău a transformat toate penalty-urile, iar Spicul a ratat unul.

După meci, noul antrenor al Academiei, Vlad Goian a recunoscut că echipa sa a avut noroc.

"A doua repriză, se poate de spus că am avut noroc. Am marcat, am egalat. Am mai avut ocazii, dar nu le-am putut realiza. În principiu, eu sunt foarte bucuros", a declarat antrenorul Academia.

"A fost o victorie dificilă. Am încasat două goluri la începutul partidei, însă am fi putut câştiga la sfârşitul timpului regulamentar. Este bine că am câştigat, pentru că ar fi fost foarte rău dacă pierdeam astăzi", a zis mijlocaşul echipei Academia, Alexandru Paşcenco.

"A fost un meci destul de bun, având în vedere că a fost un teren destul de prost. Cred că lumea care a fost la meci, le-a plăcut ceea ce a văzut", a conchis antrenorul echipei Spicul Chişcăreni, Constantin Arbănaş.

În sferturi, Academia va întâlni Sheriff, care a umilit cu 8-1 InterSport-Aroma Cobusca Nouă.

În următoarea fază a competiției s-au mai calificat Milsami şi Zaria. Gruparea din Orhei a umilit la Râbniţa cu 6-1 Intersport Sănătăuca, în timp ce Zaria s-a impus cu 3-0 în faţa formaţia Găgăuzia-Oguzsport.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑