Carp este la Steaua de trei luni, dar îi este recunoscător unui antrenor dinamovist: ”Am învățat multe de la el!”



028 октября 2015

 

**VIDEO** Carp este la Steaua de trei luni, dar îi este recunoscător unui antrenor dinamovist: ”Am învățat multe de la el!”

Cătălin Carp (22 de ani) are șanse importante de a face parte din echipa pe care Mirel Rădoi o va trimite pe teren în optimile Cupei României contra celor de la FCM Baia Mare, partida fiind programată joi, 29 octombrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Până atunci, Carp s-a prezentat în fața mass-media la conferința de presă ce a precedat întâlnirea din Maramureș. Fotbalistul venit în iulie la Steaua a vorbit în teremeni laudativi despre Mircea Lucescu, antrenorul care și-a pus amprenta asupra sa, dar și despre ce a învățat la Steaua în perioada de până acum.

”Am trecut școala la el, acolo. Orice jucător, care are șansa de a trece prin mâinile lui, face o școală bună. M-a ajutat mult, a fost o relație dintre antrenor și jucător, dar am învățat multe de la el.

De la Steaua am învățat că aici se cere mereu victoria și... puțin m-am făcut ca un bărbat adevărat aici, la Steaua, în joc”, a mai spus Carp.

Fotbalistul din Republica Moldova speră ca, prin rezultate, să revină și suporterii alături de echipă.

”Îi putem readuce înapoi doar prin evoluții bune și cu cupe câștigate.”

Legat de faptul că a jucat puțin de când a semnat cu gruparea roș-albaștrilor, dar și care este postul său preferat, Cătălin Carp a precizat:

”Eu zic că aș vrea să joc mai mult, desigur, ca orice jucător, dar asta este. Asta este decizia antrenorului și dacă el vede pe cineva mai bun ca mine îl bagă. El nu este dușman ca să bage pe cineva mai slab. Vom vedea pe parcurs.

Cât despre postul meu favorit, acesta este cel de fundaș central, a conchis Carp.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑