Aubameyang a anunțat unde vrea să joace: ”Premier League? Unii mă văd acolo, dar eu visez altceva”



028 октября 2015

 

Aubameyang a anunțat unde vrea să joace: **”Premier League? Unii mă văd acolo, dar eu visez altceva”**

Pierre-Emerick Aubameyang, unul din cei doi golgheteri detașați ai acestui sezon în Europa, alături de polonezul Robert Lewandowski, nu e deloc tentat de o mutare în Premier League. Mai mult, întrucât are mamă de origine spaniolă, visează de mic să joace în La Liga.

Atacantul gabonez de 26 de ani are 13 goluri în acest sezon, în Bundesliga, tot atâtea cât Lewandowski. Cei doi sunt lideri în toate clasamentele golgheterilor, atât în Bundesliga, cât și în clasamentul european sau în cel provizoriu care contează pentru Gheata de Aur.

Cu 20 de goluri în toate competițiile în ultimele 17 partide, Aubameyang a dezvăluit că vrea să ajungă în campionatul spaniol, deși presa a speculat interesul granzilor englezi, Manchester United, Arsenal, Chelsea și Liverpool, pentru atacantul Borussiei Dortmund.

”Poate că într-o zi o să plec în alt campionat, pentru că visul meu este să joc în Spania, pentru că e visul meu de mic. Premier League? Mulți oameni cred că ar fi un campionat bun pentru mine, dar mama mea e spanioloaică și chiar vreau să îmi îndeplinesc visul de juca în Spania”, a declarat, pentru BBC, golgheterul gabonez.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑